De ce o agentie matrimoniale intre Est si Vest?

18.11.2018 | Matchmaking

De ce o agentie matrimoniale intre Est si Vest?

De ce Johanna International Matchmaking intermediaza relatii de dragoste si casatorie intre doamne si domnisoare din Est si barbati din Vest?
Este foarte simplu si va voi clarifica aceasta intrebare.
Calitatile femeilor romance se cunosc deja, calitati apreciate foarte mult de barbatii din vest.  De ce?
In vest, emanciparea femeii a dus la departarea acesteia de valorile traditionale in viata personala si de familie, insa barbatii au ramas totusi la modelul clasic si isi doresc o femeie care apreaciaza valorile familiale si este feminina.
Femeile romance sunt feminine, se ingrijesc, arata bine in orice situatie, de ingrijesc si de casa, de familie si sunt deschise si inteligente. Multe dintre voi isi doresc sa traiasca intr-un alt mediu si sa aiba sansa la o viata mai buna si noi exact asta incercam sa oferim, o sansa la o viata mai frumoasa, cu un barbat care sa va pretuiasca, ca femeie.
Am inceput aceasta agentie cu gandul de ajuta doi oameni sa gaseasca dragostea si asta facem in fiecare zi. Nu exista un lucru mai plin de satisfactie decat sa observi cum creste dragostea intre doi oameni pe care tu i-ai prezentat unul celuilalt.
De asemenea, relatiile intre 2 nationalitati diferite pot fi foarte pasionale datorita diferentelor. In acelasi timp vor intampina si greutati insa dragostea invinge orice, nu-i asa?
Barbatii din vest sunt politicosi, stiu ce inseamna respectul si cum sa trateze o femeie, exact ce femeile romance apreciaza la un barbat.
Deci avand in vedere toate aceste variabile, o relatia intermediata de noi nu are cum sa nu aiba reusita.

Va invit sa va inscrieti cu incredere pe site si sa ne urmariti pe facebook pentru sfaturi si feedback pentru relatii reusite.

Cu dragoste, Johanna