Despre noi

Johanna matchmaking agency

Bine ai venit pe site ul meu, ma bucur foarte mult ca m-ai gasit si esti interesata sa faci cunostinta cu domni din vest, seriosi si familisti, in vederea unei relatii serioase si intemeierea unei familii!

Servicii internationale de matchmaking de inalta calitate, selectiv si personalizat, confidentialitate

Numele meu este Johanna. Agentia internationala de matchmaking Johanna a pornit de la idea de a ajuta doamne si domnisoare educate si stilate, din Europa de Est, si mai ales din Romania care inca nu si-au intalnit jumatatea, in a gasi un partener din Vest, cu intentii serioase pentru o relatie de lunga durata si intemeierea unei familii. Agentia Johanna ofera exclusiv servicii internationale de matchmaking pentru doamne (necasatorite) si domnisoare romance care doresc sa isi intemeieze o familie bazata pe sentimente sincere si iubire cu domni din Vest educati, cu o situatie sociala si materiala foarte buna. Johanna este una din putinele agentii de matchmaking care faciliteaza relatii serioase, intre est si vest, oferind servicii de inalta calitate, personalizate si profesionalism.
Agentia mea, tine cont de dorintele tale, in ceeace priveste posibilul partener, pentru a te ajuta sa gasesti partenerul mult visat. Alaturi de recomandari foarte selective pentru viitorul partener, iti voi ofer si coaching, pentru a ajusta diferentele culturale si de mentalitate dintre voi, pentru ca intalnirile pe care le veti avea sa va aduca mai aproape si in cele din urma, impreuna. Nimic nu poate fi mai frumos decât observarea unei iubiri nou-născute și ajutorul celor doi în comunicarea lor. Fiecare tara are particularitatile ei in mentalitate, si pentru noi, ca agentie de matchmaking internațional, aceasta înseamnă în primul rând profesionalism și încredere, precum și ajutor și sfaturi, pentru a va aduce impreuna. Agentia Johanna pune accent pe cunoasterea clientilor sai, tinand cont de compatibilitatea pe mai multe domenii, si stil de viata, procesul de inscriere si selectie fiind mult mai complex in comparatie cu cel al unei agentii matrimoniale, incluzand si analiza compatibilitatii profilelor. Astel iti voi oferi servicii de inalta calitate, personalizate in acord cu dorintele si tale si iti voi oferi o lista de recomandari. Dacă esti foarte interesata de o relație fericită, dacă nu mai doresti să fii singura, dacă esti pregatita pentru o nouă mare dragoste, atunci nu mai aștepta! Doar un pas mic, un pic de curaj - și cu ajutorul meu, ai o șansă enormă să întâlnesti barbatul potrivit, foarte curând.
Cu drag, Johanna