Etapele procesului

1. Completeaza formularul de inscriere, apoi spune-ne cateva cuvinte despre tine.
2. Te voi cunoaste! Vei fi contactata telefonic si imi vei povesti despre tine si asteptarile tale de la viitorul partener. Te rog sa fii sincera. Imi rezerv dreptul de a selecta clentii.
3. Colaborarea: Inscrierea pentru doamne este momentan gratuita, conditia de baza pentru a te inscrie in baza de date fiind seriozitatea. Apoi te voi anunta daca profilul tau este compatibil cu cerintele mentionate mai sus, si daca esti selectata, vom trece la pasul urmator. Vom valida datele personale si imi vei spune care este nivelul de studii. Vom alege impreuna fotografii. Pe baza acestor date iti voi alcatui un profil care sa te puna in valoare cel mai bine.
4. Selectia profilelor compatibile. Vei fi anuntata cand avem parteneri potentiali pentru tine, si vom decide impreuna modalitatea de intalnire. Vei primi sfaturi referitoare la intalnirea voastra, pentru ca aceasta sa fie cat mai placuta pentru amandoi. Fiecare aplicatie este tratata individual si cu cea mai mare atentie, punand accent pe dorintele si asteptarile tale cu privire la partener. Iti urez succes!