Intrebari frecvente

De ce o agentie internationala de matchmaking care face legatura dintre est si vest?

Cu totii cunoastem calitatile femeilor Est Europene, valorile traditionale cu privire la intemeierea unei familii si de asemenea dorinta multora dintre voi de a avea o relatie frumoasa de iubire cu barbati educati si seriosi din Vest. Diferentele atrag si fac o relatie mult mai interesanta. Am pornit la drum cu acesta idee de matchmaking, dupa ce am discutat cu foarte multi prieteni singuri din Vest care si-ar dori ca partenere doamne din Europa de Est, cu care sa isi intemeieze familii. Femeile romance sunt printre cele mai frumoasa femei din lume, si sunt cunoscute ca fiind familiste, educate si feminine, acesta fiind principalul motiv pentru care multi barbati din vest isi cauta partenere in Est. Barbatii din Vest au o alta mentalitate si educatie, majoritatea lor stiind foarte bine sa respecte si sa trateze o femeie.

Ce fel de potentiali parteneri ar exista pentru mine?

Domni din Europa de Vest, cu varste cuprinse intre 25 si 60 de ani, care isi doresc casatorie si intemeierea unei familii si care nu au timp sa piarda pe site-uri de socializare sau in baruri, si care cred in serviciile mele personalizate si in intuitia feminina de a alege pe cineva potrivit pentru dorintele si asteptarile lor.

Imi asigurati confidentialitatea datelor?

Asigurarea confidentialitatii tale este garantia succesului nostru. La semnarea contractului, vom semna si un contract de confidentialitate.

De ce as apela la o agentie de Matchmaking?

Timpul este mereu in defavoarea noastra, lucram foarte mult, timpul investit in cautarea partenerului mult visat este limitat, singura solutie ar fi sa apelam la serviciile unui profesionist, care ne poate intelege dorintele si asteptarile din plan personal si ne poate ajuta sa gasim pe cineva care sa ne impartaseasca valorile si credintele despre viata, cu care sa putem cladi o relatie de lunga durata. Astfel, economisim timp, si ne ferim de dezamagirile de a trai experiente neplacute cunoscand parteneri nepotriviti cu ceea ce ne dorim. Experienta mea personala, m-a convins ca cea mai potrivita cale de a cunoaste partenerul visat este aceea de a apela la un serviciu de matchmaking. Este o cale foarte eficienta de a gasi partenerul ideal cu care poti avea cea mai frumoasa poveste de iubire.

Cat va dura pana imi gasesc partenerul potrivit?

Nu pot da un timp anume pana la gasirea partenerului, acesta fiind un lucru care depinde de multi factori, de seriozitatea ta, de gradul de implicare si asteptarile tale. Te pot asigura insa, ca pe toata durata contractului de servicii voi face tot ce mi sta in putere sa va ajut sa te ajut sa ti gasesti jumatatea si sa te consiliez catre un rezultat cat mai bun.

Ce criterii de selectie exista pentru femei?

Pentru a te putea inscrie, este necesar sa cunosti limba engleza sau germana, sa ai o diploma de studii, sa fii prezentabila, educata si stilata.

Ce servicii ofer?

Servicii de Matchmaking de inalta calitate - iti ofer permanenta consiliere timp de 6 sau 12 luni pentru a gasi parteneri compatibili cu tine si pentru a te intalni cu acestia. Coaching pentru intalniri reusite , pentru a-ti arata calitatile pe care vrei sa le pui in valoare si pentru a diminua diferentele culturale pentru a va aduce pe voi cat mai aproape.